Minőségi díjat kapott az Alkotmánybíróság az Év Honlapja pályázaton

2017. november 16.

16. alkalommal került megrendezésre az online marketingkommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, Az Év Honlapja pályázat, melyen Minőségi Díjat kapott az Alkotmánybíróság új honlapja. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyen összesen 201 nevezés érkezett.

A díjátadóra november 15-én a Magyar Marketing Szövetség konferenciájának első estéjén került sor a Park Inn by Radisson Hotelben. Varga Edit (MTVA) és Varga István, a pályázat alapítója, valamint Dr. Eszes István (zsűrielnök) ünnepélyes keretek között hirdették ki az idei nyerteseket.

„Minden vállalkozás példát vehet az idei nyertesekről, hiszen ők azok, akik most 2017-ben maradandót alkottak! A jövő egyértelműen az egyedi, kreatív technológiai és marketingkommunikációs megoldásokban van. A közösség ereje óriási dolgokra képes! Érdemes ezt (ki)használva dolgozniuk a marketingeseknek!” – mondta Varga István, a pályázat alapítója.

Az Alkotmánybíróság új honlapja a kormányzat kategória Minőségi Díját kapta. Ezt a díjat a zsűri azon honlapoknak ajánlja fel, amelyek minőségi szintje a pályázati kiírás szempontrendszere szerint kiemelkedő, és ez alapján érdemesnek talál e tanúsítvány viselésére. A honlapot az Ester Communications készítette.

A pályázatra egyébként a legtöbb nevezés az e-kereskedelem (25), a szolgáltatás (18), illetve a B2B (13) kategóriába érkezett. De sok jó megoldás született például Márkasite kategóriában is. Az estről díjjal térhetett haza többek között a TelenorMyTV, a Simple alkalmazás, a Bónuszbrigád weboldala, az Inforadio.hu, de elismerést kapott Kaposvár és Székesfehérvár városának honlapja, valamint a Vöröskereszt és a Greenpeace weboldala is. 2017 abszolút Év Honlapja győztese a Korszakalkotók mecénás program (UniCredit Bank Hungary) lett. A Közönség díjat több mint 3000 szavazattal a FaszaCuccok.hu weboldal nyerte.

A díjazottak teljes listája ezen a linken érhető el.

A nyerteseknek gratulálunk!