EN

A munkakör 2017. június 1-től tölthető be, az alkalmazás közszolgálati jogviszony keretében, határozatlan időre történik, 6 hónapig terjedő próbaidő kikötésével, heti 40 óra munkaidőben.

Az alkalmazás feltétele: magyar állampolgárság, cselekvőképesség, büntetlen előélet, továbbá titkár(nő)i munkakörben középfokú végzettség és középfokú vagy felsőfokú pénzügyi, számviteli és/vagy munkaügyi szakképesítés; titkárságvezetői munkakörben egyetemi vagy főiskolai szintű gazdasági szakképzettség, vagy felsőfokú végzettség és felsőfokú pénzügyi, számviteli és/vagy munkaügyi szakképesítés.

A munkakörbe a következő feladatok ellátása tartozik: a gazdasági főigazgató munkájának közvetlen segítése, vendégek fogadása, iratkezelés, iktatás, szövegszerkesztési feladatok ellátása, a Gazdasági főosztály pénzügyi, számviteli és/vagy munkaügyi részlegeinek segítése stb.

Jelentkezni elektronikus úton, 2017. május 2-ig a gazdasagi@mkab.hu címre benyújtott részletes szakmai életrajzzal lehet.

A kiválasztási folyamat első fázisában a jelentkezők – előre egyeztetett időpontban – személyes meghallgatáson vesznek részt.

Hatósági erkölcsi bizonyítványt csak az állást elnyert személynek kell igényelnie és benyújtania.

A kiválasztási eljárásban nem nyertes személy személyes adatait a Hivatal a jelentkezési határidőt követő hó utolsó napján törli.